Forside | Kurv (bestil) | Nyheder | Tilbud | Vilkår | Markeder | Nyheder på vej | Kontakt | Super Søg
Vis kurv

0 vare(r) i kurven 
I alt 0,00 DKK
Varekort Elvis Presley - Elvis Presley [Legacy Edition] (2CD)
Varenavn Elvis Presley - Elvis Presley [Legacy Edition] (2CD)
Varenummer SNYL 7907952

Elvis Presley [Legacy Edition] (2CD)
(Digipack Packaging)
Elvis Presley

Audio CD (September 27, 2011)
Original Release Date: 2011
Number of Discs: 2
Label: Sony Legacy 7907952
Genre : Rock

Even the most ardent of Presley fans will look at this 'Legacy Edition' of his explosive debut album - and yawn - even grumble a little. RCA is milking it again. They'd be right of course. But I'm reviewing "Elvis Presley (Legacy Edition)" because there are far too many plus-points in its favour to have it ignored (especially the superlative new remastered sound). But let's get to the details first...

Disc: 1

01. Blue Suede Shoes
02. I'm Counting On You
03. I Got A Woman
04. One-Sided Love Affair
05. I Love You Because
06. Just Because
07. Tutti Frutti
08. Trying To Get To You
09. I'm Gonna Sit Right Down And Cry -
- -. (Over You)
10. I'll Never Let You Go (Little Darlin')
11. Money Honey
12. Heartbreak Hotel
13. I Was The One
14. My Baby Left Me
15. Lawdy, Miss Clawdy
16. Shake, Rattle And Roll

Disc: 2

01. Rip It Up
02. Love Me
03. When My Blue Moon -
- -. Turns To Gold Again
04. Long Tall Sally
05. First In Line
06. Paralyzed
07. So Glad You're Mine
08. Old Shep
09. Ready Teddy
10. Anyplace Is Paradise
11. How's The World Treating You
12. How Do You Think I Feel
13. I Want You, I Need You, I Love You
14. Hound Dog
15. Don't Be Cruel
16. Any Way You Want Me
- -. (That's How I Will Be)
17. Too Much
18. Playing For Keeps
19. Love Me Tender
- -. (From the 20th Century-
- -. Fox Cinema Scope Production -
- -. "Love Me Tender")

Elvis Presley - Elvis Presley [Legacy Edition] (2CD)

1stk. 159,95 DKK

  «-Tilbage          Anbefal   Print

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på