Forside | Kurv (bestil) | Nyheder | Tilbud | Vilkår | Markeder | Nyheder på vej | Kontakt | Super Søg
Vis kurv

0 vare(r) i kurven 
I alt 0,00 DKK
Varekort Wynonna Judd - Her Story: Scenes from a Lifetime [LIVE] [DVD]
Varenavn Wynonna Judd - Her Story: Scenes from a Lifetime [LIVE] [DVD]
Varenummer CRB 70016 DVD

Her Story: Scenes from a Lifetime [LIVE]
Wynonna Judd

Region 1
Format: Color
Dolby Digital
5.1 Surround Sound
Genre: Concerts, Vocal Music.

Number of Discs: 1

Label: Curb/Wea 70016
Original Release Date: 2005
DVD Release Date: September 27, 2005
Run Time: 158 min.

Set: 1 [DVD]

01. Dream Chaser
02. A Girls Night Out
03. Love Is Alive
04. Maybe Your Baby's Got the Blues
05. Young Love
06. Let Me Tell You About Love
07. Love Can Build a Bridge
08. She Is His Only Need
09. Tell Me Why
10. No One Else on Earth
11. That Was Yesterday
12. I Want to Know What Love Is
13. Is It Over Yet

Set: 2 [DVD]

01. Shining Star
02. To Be Loved by You
03. Help Me
04. Don't You Throw That Mojo on Me
05. I'm the Only One
06. Sometimes I Feel Like Elvis
07. Burnin' Love
08. People Get Ready
09. I Can Only Imagine
10. What the World Needs
11. The Best
12. Peace in This House
13. When I Reach the Place I'm Going
14. Attitude

Wynonna Judd - Her Story: Scenes from a Lifetime [LIVE]  [DVD]

1stk. 179,95 DKK

  «-Tilbage          Anbefal   Print

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på