Forside | Kurv (bestil) | Nyheder | Tilbud | Vilkår | Markeder | Nyheder på vej | Kontakt | Super Søg
Vis kurv

0 vare(r) i kurven 
I alt 0,00 DKK
Varekort Willie Nelson - A Beautiful Time [VINYL]
Varenavn Willie Nelson - A Beautiful Time [VINYL]
Varenummer SNYL 953571

A Beautiful Time [VINYL]
Willie Nelson

Vinyl LP (April 29, 2022)
Original Release Date: 2022
Number of Discs: 1
Label: Sony Legacy 953571 (IMPORT)
Genre : Country

72nd solo studio album and 146th overall by the legendary country singer and songwriter. 'A Beautiful Time' features five new Willie Nelson/Buddy Cannon compositions, plus new songs from Chris Stapleton and Rodney Crowell, and a cadre of top Nashville songwriters, as well as a couple of plum covers of Leonard Cohen ('Tower of Song') and The Beatles ('With a Little Help From My Friends').

01. I'll Love You Till the Day I Die
02. My Heart Was a Dancer
03. Energy Follows Thought
04. Dreamin' Again
05. I Don't Go to Funerals
06. A Beautiful Time
07. We're Not Happy -
- -. (Till You're Not Happy)
08., Dusty Bottles
09. Me and My Partner
10. Tower of Song
11. Live Every Day
12. Don't Touch Me There
13. With a Little Help from My Friends
14. Leave You with a Smile

Willie  Nelson - A Beautiful Time  [VINYL]

1stk. 199,95 DKK

  «-Tilbage          Anbefal   Print

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på