Forside | Kurv (bestil) | Nyheder | Tilbud | Vilkår | Markeder | Nyheder på vej | Kontakt | Super Søg
Vis kurv

0 vare(r) i kurven 
I alt 0,00 DKK
Varekort Shania Twain - Still The One [DVD]
Varenavn Shania Twain - Still The One [DVD]
Varenummer EGVS 307009

Still The One [DVD
Live from Vegas
Shania Twain

Region 0
Format: Color, Dolby,
16:9 - 1.78:1
Subtitles: German,
French, English, Spanish
Surround Sound.
Genre: Concerts, Vocal Music.

Number of Discs: 1

Label: Eagle Rock
DVD Release Date: 2 Mar. 2015
Run Time: 83 minutes

Bonus Features
Backstage Pass - an hour long documentary telling the story of the creation and staging of this amazing live show.

01. Opening
02. I'm Gonna Getcha Good!
03. You Win My Love
04. Don't Be Stupid (You Know I Love You)
05. Up!
06. Good, Bad And Sexy (interlude)
07. I Ain't No Quitter
08. No One Needs To Know
09. Whose Bed Have Your -
- -. Boots Been Under
10. Any Man Of Mine
11. Shania Style (interlude)
12. That Don't Impress Me Much
13. Honey, I'm Home
14. (If You're Not In It For Love) -
- -. I'm Outta Here
15. Hey Carrie Anne
16. Come On Over
17. Love Gets Me Everytime
18. Rock This Country!
19. Today Is Your Day
20. Black Horse, White Horse (interlude)
21. You're Still The One
22. From This Moment On
23. Red Storm (interlude)
24. Man! I Feel Like A Woman!
25. Rock This Country!

Shania Twain - Still The One [DVD]

1stk. 169,95 DKK

  «-Tilbage          Anbefal   Print

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på