Forside | Kurv (bestil) | Nyheder | Tilbud | Vilkår | Markeder | Nyheder på vej | Kontakt | Super Søg
Vis kurv

0 vare(r) i kurven 
I alt 0,00 DKK
Varekort Mandy Barnett - A Nashville Songbook
Varenavn Mandy Barnett - A Nashville Songbook
Varenummer BGRT 2217120

A Nashville Songbook
Mandy Barnett

Audio CD (August 21, 2020)
Original Release Date: 2020
Number of Discs: 1
Format : [Digipack]
Label: BMG 2217120 (IMPORT)
Genre : Country

2020 release. Nashville Songbook is a collection of tunes that define this era-some of the most influential and iconic country and pop standards ever written. Barnett salutes this great anthology, performing songs originally recorded by artists as diverse as Roy Orbison, Patsy Cline, Elvis, Tammy Wynette, Hank Williams, The Everly Brothers, Brenda Lee, Johnny Cash, and more-including Meghan Trainor.

01. I Love a Rainy Night
02. It's Over
03. Help Me Make It Through the Night
04. A Fool Such As I
05. Love Hurts
06. It's Now or Never
07. The Crying Game
08. (Hey Won't You Play) -
- -. Another Somebody Done -
- -. Somebody Wrong Song
09. The End of the World
10. Near You
11. You Needed Me
12. Heartaches By the Number
13. I Can't Help It -
- -. (If I'm Still in Love with You)

Mandy Barnett - A Nashville Songbook

1stk. 149,95 DKK

  «-Tilbage          Anbefal   Print

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på